Unieke meubels op maat samen met Nieuw van Oud

Nieuw van Oud is een bedrijf dat zich specialiseert in het maken van maatwerkmeubels van gebruikt hout. Of het nu gaat om hout dat afkomstig is van een lokale boom die gekapt is, hout dat overblijft uit de sloop van een historisch pand of hout van een dierbaar meubelstuk dat je wilt hergebruiken, Nieuw van Oud weet er iets moois van te maken. Maar hoe gaat dit in zijn werk?

Een goede samenwerking is de basis voor succes

Van niets naar iets is pas succesvol met een goede samenwerking. Openheid, overleg en ideeën uitwisselen is de basis om samen tot iets moois te komen. Nieuw van Oud begrijpt dat het belangrijk is om de klant bij het proces te betrekken en samen te werken aan een uniek stuk. Wij stellen ons open op en denken graag met de klant mee. Door het delen van ideeën en het bespreken van wensen en mogelijkheden, kan er samen worden gewerkt aan het ontwerp van het meubelstuk. Tijdens het proces wordt de klant op de hoogte gehouden van de voortgang, zodat er indien nodig nog aanpassingen gedaan kunnen worden. Op deze manier wordt er gezamenlijk toegewerkt naar een perfect eindresultaat.

Maatwerkmeubels van gebruikt hout

Nieuw van Oud gebruikt bij voorkeur gebruikt hout voor het maken van maatwerkmeubels. Het bedrijf hecht veel waarde aan duurzaamheid en hergebruik. Door het gebruik van oud hout krijgt het meubelstuk een karakteristieke uitstraling. Bovendien wordt het milieu ontlast, omdat er minder nieuw hout nodig is. Nieuw van Oud maakt gebruik van verschillende soorten oud hout, zoals sloophout en hout dat afkomstig is van historische panden. Ook kan er gebruik worden gemaakt van hout dat afkomstig is van een meubelstuk dat de klant zelf in bezit heeft. Op deze manier kan het meubelstuk een persoonlijke betekenis krijgen en wordt er een uniek stuk gecreëerd.

 gebruikt hout bij Nieuw van Oud

Creaties van Nieuw van Oud

Benieuwd naar de creaties van Nieuw van Oud? Op de website van het bedrijf zijn verschillende voorbeelden te vinden van maatwerkmeubels die gemaakt zijn van gebruikt hout. Van tafels tot kasten en van bankjes tot tuininrichting, alles is mogelijk bij Nieuw van Oud. De meubels hebben stuk voor stuk een eigen karakter en zijn uniek in hun soort. De website biedt inspiratie voor mensen die op zoek zijn naar een uniek meubelstuk dat geheel naar eigen wens kan worden gemaakt.

Het proces van samen ontwerpen en bedenken

Het proces van samen ontwerpen en bedenken begint met het bespreken van de wensen en ideeën van de klant. Wat voor meubelstuk wil de klant laten maken? Welke afmetingen moeten er worden gehanteerd? En van welk soort hout wil de klant dat het meubelstuk gemaakt wordt.

Na het bespreken van de wensen en ideeën, gaat Nieuw van Oud aan de slag met het maken van een ontwerp. Dit ontwerp wordt vervolgens besproken met de klant, zodat er eventueel nog aanpassingen gedaan kunnen worden. Nadat het ontwerp is goedgekeurd, gaat Nieuw van Oud aan de slag met het maken van het meubelstuk. Tijdens het proces wordt de klant op de hoogte gehouden van de voortgang.

Bent u op zoek naar een uniek maatwerkmeubel dat gemaakt is van gebruikt hout? Nieuw van Oud denkt graag met u mee en gaat samen met u aan de slag om tot een uniek stuk te komen. Neem contact op via de website om uw wensen te bespreken en ontdek de mogelijkheden van maatwerkmeubels van gebruikt hout. Samen creëren we een uniek meubelstuk dat perfect past bij uw wensen en interieur.