Ontwerper & Meubelmaker Rotterdam

en omgeving

Hilko

Roozenbeek

Van ontwerp tot realisatie

Ontwerpen, bouwen en inrichten is een avontuur. Je wilt een bepaald gevoel oproepen met je interieur maar weet nog niet precies wat je daarvoor nodig hebt. Samen gaan we op onderzoek uit en gaan we je droombeeld proberen te verwezenlijken.

Tijdsdruk kennen we in principe niet, we gaan voor het beste resultaat, dat doen we in alle vrijheid  maar wel volgens een bepaalde werkwijze. Wat dat is leg ik je graag uit in een persoonlijk gesprek. Wat ik je wel al kan meegeven is dat je creativiteit en originaliteit hierin in ieder geval alle ruimte krijgt.

Benieuwd naar wat deze samenwerking voor jou kan betekenen? Stuur een bericht en geef aan waar je op zoek naar bent. Grote kans dat ik wat voor je kan betekenen. 

If you can imagine it, it can be done!

Na een mooie carrière van zo'n 25 jaar in de Marketing & Communicatie en CRM besloot ik in 2018 om het roer om te gooien. Ik heb mijn baan opgezegd en ben mijn passie achterna gegaan, namelijk: meubels maken. Ik hou van ontwerpen, bouwen, creëren en creatief bezig zijn.

Oud hout

In 2019 ben ik mijn eigen bedrijf gestart in Rotterdam, momenteel is mijn studio en werkplaats gevestigd in Schiedam.  Ik ben gelijk aan het ontwerpen en produceren geslagen. Het gebruik van oud hout is daarin de basis. Het hout is uniek, doorleefd en heeft zijn eigen verhaal en karakter. Dat maakt het zo mooi om mee te werken.

Hout met een verhaal

Het hout komt van diverse leveranciers in gebruikt hout. Ook gebruik ik hout dat afkomstig is van bomen die gekapt of omgevallen zijn. Vaak is nog te herleiden waar de boom stond en dat maakt dat het zo maar kan zijn dat je een stuk van een boom uit je stad in huis hebt staan als meubelstuk. Hout met een verhaal. Dat maakt het zo bijzonder.

Nieuw van Oud, maatwerkmeubels van hout!

 

"Hout uit je eigen stad getransformeerd naar een meubelstuk in je interieur, hoe gaaf is dat!"