Badplank

op maat gemaakt

van bamboe hout

met ruimte voor tablet/telefoon, wijnglazen en waxinelichtjes...

Onderkant met klem

Met rand die dient als klem en met vilt ter bescherming bad

3 eenheid, plank-bank-rek

Handdoekenrek Badkamerbank Badplank

Maatwerk badplank

Om optimaal te kunnen ontspannen in bad, is een badplank onmisbaar. Een badplank biedt niet alleen ruimte voor je boek of tablet, maar ook voor een wijnglas, kaarsjes en andere accessoires om de sfeer compleet te maken. Bij het kiezen van een bad plank zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, zoals de afmetingen van de badkuip en het gewenste materiaal.

Afmetingen badkuip

Een belangrijk aspect bij het kiezen van een bad plank is dat deze perfect passend moet zijn. Het is daarom essentieel om de afmetingen van de badkuip nauwkeurig op te meten voordat je een badplank aanschaft. Zo voorkom je dat de plank te breed of te smal is en niet stevig op de rand van het bad kan blijven liggen.

Passend materiaal: bamboe hout

Een ander aspect om rekening mee te houden bij het kiezen is het materiaal. Bamboe hout is een populair materiaal omdat het duurzaam en waterbestendig is. Bovendien heeft bamboe een warme uitstraling die goed past bij de ontspannen sfeer van de badkamer. Kies dus voor een plank van bamboe als je op zoek bent naar een duurzame en mooie oplossing.

Ruimte voor tablet, wijnglas en waxinelichtjes

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de functionaliteit. Wil je bijvoorbeeld ruimte voor je tablet, een wijnglas en waxinelichtjes? Dan is het handig om te kiezen voor een badplank met meerdere uitsparingen. Zo kun je optimaal genieten van je ontspanningsmoment in bad.

Kortom, bij het kiezen van een badplank zijn de afmetingen van de badkuip, het materiaal en de functionaliteit belangrijke aspecten om rekening mee te houden. Met een maatwerk plank van bamboe hout met ruimte voor tablet, wijnglas en waxinelichtjes creëer je de ideale ontspanningsplek in je badkamer.

Kijk voor meer informatie over bamboe op mijn blog.