Handdoekenrek badkamer

van hout....strak op de muur

Functioneel design

op maat te maken

Handdoekenrek

Stijlvol handdoekenrek

Als je op zoek bent naar een handdoekenrek voor je badkamer, dan is een houten handdoekrek een stijlvolle en duurzame keuze. Een handdoekenrek is niet alleen praktisch, maar kan ook dienen als decoratief element in de badkamer. Een houten handdoekrek geeft de badkamer een natuurlijke en warme uitstraling, en kan gecombineerd worden met andere houten accessoires in de badkamer voor een harmonieus geheel.

Afmeting en plaatsing 

Bij het kiezen van het juiste handdoekenrek badkamer van hout is het belangrijk om te letten op de afmetingen en plaatsing. Afhankelijk van de grootte van je badkamer en het aantal handdoeken dat je wilt ophangen. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de hoogte waarop je het handdoekenrek wilt plaatsen, zodat je gemakkelijk bij je handdoeken kunt.

Eenheid in badkamer

Een handdoekenrek van hout kan ook goed gecombineerd worden met andere accessoires in de badkamer, zoals een badkamerbank, een badplank, een wc rolhouder of een planchet. Door te kiezen voor accessoires in dezelfde stijl en afwerking, creëer je eenheid in je badkamer en zorg je voor een harmonieus geheel.

Houtsoort

Voor ons handdoekrek is gebruik gemaakt van van zwaar geperst bamboehout. Dit hout is zorgvuldig geselecteerd en behandeld, zodat het een lange levensduur heeft en bestand is tegen vocht en temperatuurwisselingen in de badkamer. Wil je een andere houtsoort zoals bijvoorbeeld eiken dan is dat ook mogelijk.

Kijk voor meer informatie over bamboe op mijn blog.

Stadaard afmeting

Het bamboe handdoekenrek is beschikbaar in standaard hoogte van 75 cm, breedte 25 cm en diepte 20 cm. Deze is geschikt voor 7 grote handdoeken. Als ons standaard afmeting niet aan jouw wensen voldoet, bieden wij ook de mogelijkheid voor het op maat maken van een handdoekenrek. Zo kun je een uniek en persoonlijk element aan je badkamer toevoegen dat helemaal past bij jouw wensen en interieur.

Montage 

Dit handdoekenrek is voorzien van blinde verbindingen aan de achterkant , wat zorgt voor een eenvoudige, solide uitstraling en een strakke bevestiging aan de muur. Zo kun je jarenlang genieten van een mooi en functioneel handdoekenrek.

Webshop