Houten schuifpoort tuin

op maat

Deze schuifpoort is voorzien van een soft close schuifdeursysteem

zowel bij het openen als bij het sluiten sluit deze deur zachtjes...

Schuifpoort op maat

Bent u op zoek naar een nieuwe schuifpoort, schuifdeur of tuinpoort om uw buitenruimte te beschermen en tegelijkertijd een stijlvolle uitstraling te geven? De schuifpoorten worden vervaardigd van duurzaam bamboehout wat zorgt voor een lange levensduur en minimale onderhoudskosten. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een schuifpoort op maat te laten maken, zodat deze perfect past bij de stijl van uw huis en tuin.

Japandi

Het ontwerp van deze deur of poort past perfect binnen de huidige design trend genaamd "Japandi", wat een combinatie is van Japanse en Scandinavische esthetiek. Deze trend draait om eenvoudige en minimalistische ontwerpen, natuurlijke materialen en het creëren van een serene en rustige omgeving. Onze houten schuifpoort met bamboe afwerking past naadloos in deze trend en voegt een vleugje van rustieke schoonheid toe aan uw buitenruimte.

Het bamboe hout dat wordt gebruikt om deze deur te maken is duurzaam en milieuvriendelijk, wat betekent dat u niet alleen een prachtig ontworpen deur krijgt, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Het bamboe hout heeft een unieke uitstraling die moeilijk te evenaren is met andere materialen en voegt een warme en gezellige sfeer toe aan uw buitenruimte. De natuurlijke nerven van het hout geven de deur een organische uitstraling en creëren een gevoel van verbinding met de natuur.

Soft close schuifdeursysteem

Maar wat deze houten schuifdeur echt bijzonder maakt, is het soft close schuifdeursysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de deur zachtjes sluit en de deur daarmee automatisch dicht trekt. Het schuifdeursysteem bespaart ruimte en is bijzonder praktisch omdat de schuifdeur of schuifpoort niet naar binnen of naar buiten hoeft te draaien. Dit is bijvoorbeeld handig als u een kleinere tuin heeft waarin elke vierkante meter telt. Het schuifdeursysteem biedt niet alleen praktische voordelen, maar voegt ook een stijlvolle uitstraling toe aan uw buitenruimte. Het minimalistische ontwerp zorgt voor een strakke en eigentijdse uitstraling. De houten schuifdeur met het soft close schuifdeursysteem is dan ook een populaire keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische oplossing voor hun buitenruimte.

Maatwerk houten schuifpoort

Het voordeel van een maatwerk houten schuifpoort is dat je het ontwerp volledig kunt afstemmen op jouw specifieke behoeften en wensen. Je kunt de deur precies op de juiste maat laten maken, passend bij de afmetingen van jouw tuinschuur of -muur. 

Bent u op zoek naar een prachtige en functionele houten schuifpoort met een Japans design, minimalistisch ontwerp en een bamboe houten afwerking, dan is deze deur de perfecte keuze voor u. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over deze prachtige deur en hoe wij u kunnen helpen uw buitenruimte te transformeren.

Schuifpoort met soft close